LeoMont

Leo = Leeuw (Koning van het dierenrijk. Moed, Kracht, Trots.)
Mont = Berg (Deel van het landschap dat zich verheft t.o.v. de omgeving.)
LeoMont = Extra Rendement, Risicobewust en Actief Beleggingsbeleid.

LeoMont B.V. bestaat sinds  25 juli 2008 en verleent uiteenlopende diensten in relatie tot beleggen en financiële markten aan professionele alsook particuliere partijen. Bekende producten van LeoMont zijn o.a. Macro Future Fund, E+N TurboPortefeuilles, LeoMontFonds. ING, Binck, ABNAMRO, Saxobank, IG Markets, Flatex en Goldmans Sachs zijn in de loop van de jaren onderdeel van de professionele klantenkring van LeoMont geworden.

Onze unieke wijze van analyse van de financiële markten met dynamische risicobeheersing heeft geresulteerd in onze specialistische manier van beleggen in beursgenoteerde vermogenstitels. Wij hanteren altijd reproduceerbare en objectief meetbare analysemethodes en houden daarbij de gestelde doelstellingen altijd in het vizier.

De toepassing van onze analyses en strategieën resulteert in een kenmerkende transparante en actuele analysemethode dat zich door de jaren heen heeft bewezen.

Wil je meer weten, neem dan contact op via het contactformulier, stuur een mail naar info@leomont.com of bel +31 20 8200 128.