Gökhan Erem

Gökhan Erem is opgeleid tot Chartered Market Technician (CMT) en is sinds 1995 werkzaam in de financiële sector. Zijn specialiteiten zijn scenario-analyse en toepassing van technische analyse in portefeuillevorm waarbij hij input van andere disciplines meeweegt.

Zijn loopbaan is begonnen bij ABN AMRO en aan de Centrale Desk Technische Analyse waar hij verantwoordelijk was voor de vorming van beleggingsideeën en het voeren van verschillende soorten portefeuilles. In die periode is hij tot Chartered Market Technician (CMT) opgeleid waarna hij in 1997 verhuisde naar Fortis om de Fortis Desk Technische Analyse op te zetten. Deze afdeling groeide rond de eeuwwisseling uit tot de toonaangevende technische analyse desk in de Benelux.

In 2004 is Gökhan bij Rabo Securities aan de slag gegaan om Hedge Funds te bedienen met unieke ideeën en strategieën. Gökhan werkt sinds 2008 in LeoMont waar hij zijn relaties voorziet van analyses en informatie over verschillende financiële markten en waarden. LeoMont bedient zowel de particuliere als zakelijke beleggers met concrete beleggingsscenario’s en portefeuilletoepassingen. Bekende producten van LeoMont zijn Macro Future Fund, E+N Portefeuilles en LeoMontFonds. ING, Binck, ABNAMRO, Saxobank, IG Markets, Flatex en Goldmans Sachs zijn in de loop van de jaren onderdeel van de professionele klantenportefeuille van LeoMont geworden.

De media is sinds 2000 bekend terrein voor Gökhan. Onder andere bij DFT.nl, IEX.nl, CNBC, Reuters, RTL-Z, Belegger.nl, Beleggers belangen, Bloomberg, BNR, Business Insider verzorgde hij met hoge frequentie commentaren en analyses.